Churchill Court, Bromley

The works consisted of stripping back an existing building to its structural frame, removing the existing roof slab, before constructing an additional floor on top of the building and a sizeable extension to the side. The frame was then clad in glazed curtain wall and brickwork with feature waved standing seam roof. Internally the building was fitted out to a high fully serviced standard. Externally we constructed new feature walls and paving to the High Street frontage, whilst maintaining public rights of access to existing businesses and multi-storey car park. The site was complicated by being split in two by a fully operational pub (which remained open for business throughout the building process), adjacent rail track and the proximity of the existing Churchill businesses.

  • Churchill Insurance
  • £6,850,000
  • Design and Build